top of page

TYÖHUONEEMME

Suoritamme operatiivia työtehtäviämme työhuoneellamme, joka sijaitsee Pohjois-Savossa Rautavaaralla, 15 kilometrin päässä Tiilikkajärven kansallispuistosta.

Vuoden 2023 lopulla päätimme vuokrata perheyrityksemme käyttöön työhuoneen. Tätä ennen meillä ei ole ollut ulkopuolisia toimitiloja yritystoiminan pyörittämiseen. Olimme siis tehneet työt kotona sekä varastoineet kaikki yritystoimintaan liittyvät tarvikkeet kotimme yhteyteen. Kotimme oli täynnä retkeilyyn sekä erilaisiin kursseihin liittyviä tarvikkeita, mappeja, tietokoneita ja toimistotarvikkeita.

Teimme elämänmuutoksen ja päätimme luopua omakotitalosta Etelä-Suomessa. Muutimme Pohjois-Savoon Rautavaaralle melkein puolta pienempään rivitalo-asuntoon kuin missä olimme asuneet aiemmin. Samassa yhteydessä halusimme myös pohtia mahdollisuutta töidemme tekemiseen sille tarkoitetussa tilassa. Ratkaisuksi meille löytyi työhuone, joka oli ennen meitä ollut vuosia tyhjillään. Vuokrasimme tämän tilan meidän työhuoneeksemme.

 

Täällä Rautavaaran kirkonkylällä tila tunnetaan paikallislehti Pitäjäläisen vanhana toimitilana. Pitäjäläisen mainoskyltti komeilee työhuoneemme ikkunoiden yllä edelleen. Sen avulla meidät on helppo löytää kylän läpi kulkevan tien varrelta. Työhuoneemme ei pääsääntöisesti ole auki asiakkaille mutta otamme sinne sovitusti vastaan vieraita. 

Työhuoneemme osoite on:
Savontie 4 A 3, 73900 Rautavaara

Työhuoneemme pelastuskoordinaatit ovat:

P 63° 29,676' ja I 28° 17,842'

 

Työhuoneemme on suojattu hälytysjärjestelmällä.

 


 

bottom of page