top of page

LUONTOALAN YRITTÄJÄT JA
OPISKELIJAT

Tarjoamme luontoalalla toimiville yrityksille – pitkään toimineille, juuri aloittaneille ja vasta toiminnasta haaveileville – yksilöllistä opastavaa valmennusta oman toiminnan kirkastamiseen, tavoitteiden löytämiseen sekä toiminnan tai uusien toimintamuotojen aloittamiseen.

Valmennuksen aikana saat kollegiaalista tukea ja ohjausta alalla toimineilta yrittäjiltä ja puhumme sinua askarruttavista asioista.

 

Tervetuloa katsomaan, mitä on tarjoamamme Green Care Coaching ja miten Green Care Coach toimii!

"Saamme Oivallusvaaraan kuukausittain useita yhteydenottoja uusilta luontoalalle tulevilta tai sitä harkitsevilta yrittäjiltä, joista osa vielä etsii omaa tapaansa toteuttaa elämäntehtävää luonnon antamaa hyvinvointia hyödyntäen. Toivon, että voimme tällä palvelulla tarjota kaikille toimintamallistamme kiinnostuneille tilaisuuden valmentautua omaan yrittäjyyteen tai palvelun rakentamiseen omien arvojen pohjalta, niin että jokaisella olisi mahdollisuus päästä kirkastamaan omat kykynsä ja esittelemään arvokkaat lahjansa maailmalle."

Askola-8403.JPG

60 min

Mentorointi

Kokeile ja testaa yksilöllistä Green Care Couaching -valmennustamme yhden tapaamiskerran verran.

Tapaaminen sisältää:

Alkukartoitus

Konkreettiset tavoitteet

Erilaisia valmennustekniikoita

Harjoitteita

Seuranta

Yksilöllinen ohjaus

Kollegiaalinen tuki

Neuvontaa käytännön asioissa

149€

sis. ALV 24%

Eevi_Pihla-0224-2.JPG

4 x 60 min

Valmennus

Ole valmis muutokseen! Tehdään tavoitteistasi mahdollisia Green Care Coaching -valmennuspaketilla.

Paketti sisältää:

Alkukartoitus

Konkreettiset tavoitteet

Erilaisia valmennustekniikoita

Harjoitteita

Seuranta

Yksilöllinen ohjaus

Kollegiaalinen tuki

Neuvontaa käytännön asioissa

480€

(120€/krt)

sis. ALV 24%


Oivallusvaaran valmennus koostuu valmennettavan kanssa yhteisesti rakennetusta valmennuspolusta.  Valmennuspolku sisältää neljä tapaamiskertaa.

Valmennuspolku alkaa alkukartoituksella (I), jonka jälkeen luomme yhteiset, konkreettiset tavoitteet (II). Erilaisten valmennustekniikoiden ja harjoitteiden avulla voit tarkastella tilannettasi ja luoda suunnitelman, miten toteutat tavoitteet (III). Valmennus saa todellisia muutoksia aikaan (IV) jo neljän kerran tapaamisen jälkeen. Sen vuoksi onkin yleistä, että valmennusta tarjotaan juuri neljän kerran valmennuspakettina.​

Green Care Coaching -valmennuspolku

I

Missä opiskelu tai työelämäsi osa-alueessa haluat kehittyä?

 

Aiheet voivat liittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

 • Ajankäyttö

 • Asiakasryhmät

 • Työympäristön merkitys

 • Brändi

 • Arvot

 • Palvelun kehittäminen

 • Palvelun lanseeraaminen

 • Ammatillinen itsetuntemus

 • Luontoyhteys

 • Luontotiedot- ja taidot

 • Verkostoituminen

 • Oman työn arvostaminen

 • Tuottavuus ja raha-asia

 • Johtaminen

 • Uuden äärellä oleminen
   


Valmennukseen tullessa sinun ei tarvitse vielä tietää kaikkia kohteita, joihin tarvitset valmennusta. Löydämme ratkaisut yhdessä valmennuksen edetessä.

Valmennuspolun alkukartoituksen aikana pääset tarkastelemaan oman työuran eri osa-alueita sinua inspiroivien, luovien ja toiminnallisten tehtävien ja harjoitteiden avulla.

Valmennus.jpg

II

"Missä ja millaisena näet itsesi ja toiveesi huomenna? Entä vuoden päästä?"

 

Seuraavaksi pääset luomaan itsellesi konkreettiset tavoitteet erilaisia mielikuvaharjoituksia, kirjoittamista, piirtämistä tai keskustelua apuna kanssani hyödyntäen.

Tavoite voi muotoua esimerkiksi:

Sinua ja/tai yritystä palvelevaksi tekstiksi,
Piirretyksi tai maalatuksi kuvaksi,

Valokuvaksi, tauluksi tai kaavioksi.

Mountain Peak

lII
"Sinulta itseltäsi löytyvät kaikki avaimet muutoksen saavuttamiseksi. "

Tässä vaiheessa valmennuspolkua annan käyttöösi erilaisia valmennustekniikoita, joiden avulla laadit itsellesi toteutettavan suunnitelman oman tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Valmennus1.jpg

IV

"Näet asioiden välisen yhteyden selvemmin".
 

Valmennuksen edetessä laajennat näkemystäsi omasta tilanteestasi ja keksit erilaisia etenemistapoja saavuttaaksei tavoitteen. Saat kannustusta ja käytännön neuvoja yritystoiminnan kehittämiseen sekä löydät itsestäsi voimavaroja, joita osaat ottaa käyttöön omia palveluita rakentaessa.

Metsävastaanotto_auringonlasku.jpg

Miten valmennus järjestetään?

Tällä hetkellä kaikki valmennukset tapahtuvat pääosin Zoom-videopuhelun tai vaihtoehtoisesti puhelinkeskustelun avulla.

Mitä valmennus maksaa?
Tarjoamme tällä hetkellä neljän kerran valmennuspakettia (4 x 1 h) yhteensä 200€ (sis. ALV 24%). Näillä erikoishintaisilla valmennuspaketeilla on rajattu saatavuus. Kysy lisää mahdollisuudesta lunastaa valmennus tällä erikoishinnalla

!

Neljän kerran valmennuspaketin hinta (4 x 60 min) on yhteensä 480€ (sis. ALV 24%) eli yhden valmennuskerran hinta on 120€.

 

Valmennuspaketti maksetaan laskulla yhdessä erässä ennen ensimmäistä valmennusta.

Mitä on Green Care Coaching -mentorointi?

Voit tutustua valmennuspakettiin 60min pituisella mentoroinnilla. Yksittäisen mentoroinnin hinta on 149€. 

Mentorointi voidaan liittää myöhemmin osaksi neljän kerran valmennuspakettia, jolloin valmennuspaketin kokonaishinta on 480€ (sis. ALV 24%).  

Mentorointi maksetaan ennen siihen osallistumista.

Miten varaan ajan?

Varaa valmennusaika lähettämällä tekstiviesti numeroon +358 40 0933 508 (Eerika Korhonen) tai ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Valmennukset järjestetään arkisin klo 9–16.

Mitä on Green Care Coaching -mentorointi?

Olet saattanut kuulla puhuttavan valmennuksesta myös coaching, life coaching, ratkaisukeskeinen valmentaminen ja mentaalivalmennus. Niissä kaikissa pyritään samaan asiaan, löytämään elämään merkityksellisyyttä, tasapainoa ja hyvää oloa. Tätä samaa metodia voidaan käyttää ei ainoastaan yksityiselämän merkityksellisyyden löytämiseen, vaan myös oman työn ja uran merkityksellisyyden sekä samalla esimerkiksi tuottavuuden löytämiseen.

 

Oivallusvaaran tarjoama valmennus perustuu ratkaisukeskeiseen, positiivisen psykologian ja kognitiivisen käyttäytymistieteeseen. Hyödynnämme lisäksi NPL:n (neuro-linguistic programming) tuomia mahdollisuuksia. Näitä kaikkia viitekehyksiä olemme höystäneet ripauksella kokemustamme luonnon parantavista vaikutuksista ja nimitämme tapaamme Green Care Coaching -metodiksi.

Valmennustamme ohjaavat asiakkaan kunnioittaminen, tasa-arvoisuus sekä vaitiolovelvollisuus. Erityisvahvuuksiimme kuuluvat lisäksi perinnetietouden ja taiteellisen ajattelutavan hyödyntäminen valmennustyön työkaluina sekä mielikuvavalmentaminen erilaisissa luonnon ympäristöissä.

Näemme, että jokainen ihminen on arvokas ja tärkeä osa luontoa.

Porkkala_pienet-2.jpg

Valmentaja

Oivallusvaaran valmentajana toimii toimintaterapeutti, palvelumuotoilija Eerika Korhonen, joka on opiskellut ratkaisukeskeistä valmennusta. Eerika on opiskellut myös kalevalaista jäsenkorjausta, muotoilua, kognitiotieteitä, japanilaista reiki-menetelmää, pohjoismaista shamanismia sekä perinnetietoutta ja perehtynyt luonnon hyvinvointia tuoviin vaikutuksiin erilaisissa yhteyksissä, mm. vierailemalla Japanin terveysmetsässä. Ennen päätoimista yrittäjyyttä Eerika on toiminut muotoilijana ja käytettävyysasiantuntijana ja suunnitellut erilaisia teollisesti valmistettavia tuotteita, käyttöliittymiä sekä toimitiloja. Suunnittelumaailmassa Eerika jäi kuitenkin kaipaamaan todellista yhteyttä luontoon, ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa.
Lue lisää valmentajastamme täältä.

Lisätietoa

Jos jäit kaipaamaan lisää tietoa valmennuksesta, voit aina lähettää tekstiviestin numeroon +358 40 0933 508 (Eerika Korhonen) tai ottaa yhteyttä oheisen lomakkeen kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

bottom of page